Piškotki

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne podatkovne datoteke, ki jih na vašo napravo naloži spletno mesto, ki ga ste ga obiskali. Ko naslednjič obiščete isto spletno mesto, piškotki poskrbijo, da bo vaša naprava prepoznana. Z uporabo piškotkov in podobnih tehnologij, kot so oznake slikovnih pik (pikslov)/spletni svetilniki in skripte (piškotki), lahko to spletno mesto shrani informacije o obiskih in obiskovalcih. Nekatere piškotke na spletna mesta postavimo sami, druge piškotke pa namestijo tretje osebe. Piškotki tretjih oseb lahko zbirajo podatke tudi zunaj naših spletnih strani.

Piškotke je mogoče uporabiti za bolj osebno izkušnjo obiska spletnega mesta:

Uporaba piškotkov družbe MG Motor Europe

S klikom na 'Sprejmem' ob prikazu obvestila o piškotkih podate soglasje za namestitev in branje piškotkov na MGMotor.eu in pripadajočih poddomenah. Podatki, ki jih je zbral s piškotki, MG Motor Europe uporablja za namene, ki jih določa Politika zasebnosti družbe MG Motor Europe.

MGMotor.eu uporablja tri vrste piškotkov

Funkcijski piškotki

To so piškotki, ki uporabnikom omogočajo ogled MGMotor.eu in uporabo funkcij spletnega mesta. Podatkov, zbranih s temi piškotki, ne uporabljamo v trženjske namene.

Analitični piškotki

Ti piškotki pomagajo podjetju MG Motor Europe pri izboljšanju delovanja spletnih strani. Piškotki zbirajo informacije o načinu, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran MGMotor.eu, vključno z informacijami o najbolj obiskanih straneh ali številu prikazanih sporočil o napakah. Piškotki WebAnalytics so primer tovrstnih piškotkov.

Trženje in drugi piškotki

Marketinške piškotke običajno na MGMotor.eu postavijo oglaševalska omrežja. Ta omrežja so podjetja, ki delujejo kot posredniki med MG Motor Europe in oglaševalci. Te piškotke uporabljamo za: